Wat zijn stoelmassages?Een stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage van het hoofd, de nek, de rug, onderrug, heupen, armen en de handen die gebaseerd is op de traditionele Japanse acupressuur technieken en speciaal ontwikkeld is om op locatie behandelingen te kunnen geven.

Stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken (staand of zittend). Dit leidt vaak tot een verhoogde spierspanning en stijfheid in de gewrichten, meestal in de nek- schouder regio of lage rug en kan op den duur bloedsomloopstoornissen, vermoeidheid, hoofdpijn of zelf RSI veroorzaken.

Een Stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel. Door de vormgeving van de stoel kunnen hoofd, nek, schouders, armen en rug maximaal ontspannen en is de behandeling zeer effectief. De massage duurt ongeveer 15-20 minuten en wordt door de kleding heen gegeven. Men hoeft zich dus niet uit te kleden wat de massage laagdrempelig maakt.

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van stoelmassage op de werkvloer. Na een behandeling op de massagestoel voelen werknemers zich ontspannen en verfrist, doordat pijnlijke spieren weer soepel aanvoelen, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toenemen. Niet alleen op de werkvloer maar ook bij (bedrijfs)feesten en evenementen wordt een stoelmassage met enthousiasme ontvangen. Wilt u meer weten over wat stoelmassage voor u en uw organisatie kan betekenen neem dan vrijblijvend contact op.