SportmassageEen sportmassage is voor alle sporters een probaat middel om sneller te herstellen van blessures. Blokkades in de spieren worden afgebroken en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op nieuwe blessures. Door sportmassage kunnen blessures worden voorkomen. Door strijkingen en knedingen worden vastzittende spieren losgemaakt. De doorbloeding komt hierdoor op gang. Goed doorbloede spieren zijn minder kwetsbaar voor blessures. Laat u begeleiden naar uw wedstrijd toe of tijdens uw trainingsopbouw, uw prestatie is een massage waard. Sportmassage is een stevige vorm van masseren.

U kunt kiezen voor een ca. 30 minuten durende massage van uw nek- , schouder- en rugspieren of beenspieren van voor en achterzijde. Of u kiest voor een algehele massage van ca. zestig minuten van nek, schouder, rug en benen.

Begeleiding op locatieAls sportmasseur bied ik niet alleen massages aan in eigen praktijk maar kan u ook op locatie begeleiden als sportverzorger/masseur voor en na uw sportprestatie. Hiervoor kunt u een afspraak met mij maken en komen wij zeker tot een passende overeenkomst.

ONTSPANNINGSMASSAGESOntspanningsmassages hebben al jaren hun nut bewezen. De massage kan de spanning wegnemen die je onbewust hebt opgebouwd in de spieren en het neemt ook geestelijk een last van je schouders. Er zijn veel goede ervaringen met mensen met spanningen en/of stressklachten.

Eigenlijk weten we het allemaal: een ontspanningsmassage is heerlijk om zomaar eens te laten doen. Verras iemand met iets origineels en geef ze een massagebon kado. Dit kunt u aanvragen in het contactformulier door hier te klikken.