Wie is Nirode?Mijn naam is Aukje van Egteren. Ik ben woonachtig in Zelhem. Na een carriëre als opsporingsambtenaar en later vergunningverlener bij het waterschap vond ik het tijd om het roer om te gooien.

In 2002 heb ik de eerste Reiki graad gehaald volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki. In 2006 ben ik ingewijd in de tweede graad en in 2007 heb ik de mastergraad mogen ontvangen. Voor mij is Reiki een krachtige ontspanningmethode welke met name bij kinderen direct zijn uitwerking heeft.

In 2009 wist ik dat ik volledig voor mezelf wilde beginnen. Niet alleen een praktijk voor Reikibehandelingen maar ook voor stoelmassages en (sport)massages. Via SOW Westervoort (aangesloten bij het NGS) heb ik de opleiding tot sportmasseur gevolgd en in 2010 hiervoor het diploma behaald.

Ook heb ik hier de opleiding medicaltaping en stoelmassages met goed gevolg afgesloten. Naar nu blijkt een combinatie van behandelmethodes die elkaar prima aanvullen en waarmee ik al menig klant heb mogen helpen bij lichamelijke klachten.

Maar ook voor een ontspannende massage in deze hectische tijd kunt u terecht in mijn praktijk.

Contactgegevens:
Nirode biedt tijdelijk de massages aan bij Sportcentrum Aerofitt in Hengelo (GLD) tot de nieuwe praktijk is geopend. Nadere informatie volgt.

Telefoon: 06-53503045
E-mail: aukje@nirode.nl
Klik hier voor de tarieven